Ihan kohta odottaa Suomi! Lennot on tällä(kin) kertaa tuosta naapurista, joten ihan vielä ei ole kiire. Täksi päiväksi on näille seuduille luvattu hellettä, joten ihan kiva päästä Helsinkiin lämpöistä pakoon. Lentojärjestelyn ainoa huono puoli on pitkähkö koko iltapäivän ja alkuillan kestävä oleskelu Münchenissä. Mutta ei niin huonoa ettei jotain hyvääkin, tarkoitus on siirtää ostoksilla käynti sinne, kurkata Hofbräuhausiin sisään sekä tavata sikäläinen kaveri. Siinähän se kesäperjantai meneekin näppärästi. Suomessa sitten odottaa iso kasa kyläilyjä sekä muita treffejä, vaikka kovalla kädellä karsinkin. Ja lauantaina jonkun sortin juhlat kotosalla (tämä on matkan varsinainen syy).

Jaa niin kuin seuraava retki. Todennäköisesti 9.9. MM-karsintaottelu Vaduzissa, mikäli välissä ei ole mitään idolivoittajatapahtumaa etelässä. ;)

Tänne tullaan säännöllisin väliajoin hakusanoilla "Köln yöelämä". Mulla ei ole juurikaan tietoa moisesta, mutta huhut kertovat että sitä on. Lokakuussa on tarkoitus mennä kyseiseen kaupunkiin sekä tavata sikäläisiä kavereita, joten sitten voisin vaikka blogata tiedonjanoisille. :)