Sveitsin kesä on tänä vuonna kauniisti sanottuna raivostuttava, 30 asteen helteistä lumeen 2000m, ja tämä vuorokauden sisään. :( Ei ainakaan aika käy tylsäksi.

Edelliseen kirjoitin, jotta noin heinäkuun puolesta välistä noin elokuun puoleenväliiin teen kaksipäiväistä työviikkoa. Heinäkuun puoliväli meni jo, ja tilanne on se, että ylimääräisiä vapaapäiviä irtoaa vain eri anomuksesta (mutta irtoaa onneksi). Ei tässä nyt ihan näin pitänyt käydä, aika on kauniisti sanottuna kortilla (meillä on kuten täällä tapana 42-tuntinen työviikko), mutta rahalla on käyttöä, ei sillä. Ja kaikki mitä mä teen nyt, on pois syksyn töistä, mikä taas tarkoittaa sitä, että syksyllä pitäisi olla aikaa opiskella... Onneksi työtehtävät eivät edelleenkään vaadi ylenpäiväistä ajattelua, joten illalla on energiaa lukea.

Sen verran kesäsuunnitelmista, jotta ensi viikonloppuna olen menossa Ravensburgiin ja ympäristöön käymään. Saa pitää peukkuja, että ilma olisi ainakin sinne päin, lauantaina on nimittäin ohjelmassa ulkoilmakonsertti. Elokuun toisen viikonlopun olen sitten hieman pidennettynä Suomessa. Kivaa!