Ainakin yliopistosellainen. Tentit menivät ihan ok, ne kaksi, jotka kaikkien käänteiden jälkeen loppujen lopuksi tein. Koin yhden elämäni järkytyksistäkin, kun yhden ei vielä tentityn kurssin materiaalit olivat yön yli pois netistä. Ja helpotuksen, kun ne taas löytyivät. Tänään tuli sitten DELFin tulokset, läpi meni varsin heittämällä. Seuraavalla työnhakukierroksella on sitten todistaa ranskan kielen taito.

Ja kuten ihan aina, tenttien jälkeen olen siivoillut kämppääni. Mä kun en valitettavasti kuulu tenttiinlukusiivoojiin, niin täytyy sitten näin jälkikäteen järjestellä. Maanantaina tulee jo seuraavat vieraat majataloon, joten motivaatiokin on ihan kohdallaan.

Töitä mulla on seuraavat kaksi viikkoa ei ihan kokopäiväisesti. Toisaalta ihan kiva (kts. alla), toisaalta rahallakin olisi käyttöä. Taas alustavasti puhuttiin, jotta luultavasti sitten vaihdettaisiin kokopäiväiseen, mutta saas nähdä. Töissä on edelleen ihan kivaa, vaikkakin osittain äärettömän pitkäveteistä. Mutta siitä maksetaan, joten en mä edelleenkään valita.