Edellisen kirjoituksen jälkeen kipaisin naapuriin lentokentälle, ihastelin ikkunasta mun kotitaloa sekä vähän muitakin maisemia, ilma oli näet upea. Münchenissä sitten raahasin paikallista kaveriani kaupunkia ylös, kaupunkia alas. Käytiin muun muassa parissa H&M:ssä, Frauenkirchessä, FC Bayernin fanikaupassa, Hofbräuhausissa sekä kirjakaupassa. ;) Kentälle mennessä meinasi sitten tulla kiire, lopulta suoriuduin turvatarkastuksesta siinä vaiheessa kun koneeseen jo laskettiin väkeä. Oli perjantai-ilta, lento Helsinkiin, joten matka kului iloisesti Luftiksen tarjoamia Warsteinereita siemaillessa ja hieman naapurin kanssa jutellessa.

Lauantaina ensin valmisteltiin ja sitten pidettiin pihajuhlat vanhempieni pihalla. Osa vieraista oli hyvinkin tuttuja, osa vähemmän, osa ei ollenkaan. Ihan kiva päivä ja ilta, ei siinä mitään. Sunnuntaina sitten mentiin maalle sukulaisia tapaamaan, päivässä taaskaan ollut mitään vikaa. Maanantain olin varannut kavereiden ja niiden vauvojen tapaamisiin, mikä myös onnistui tosi hyvin. Tiistaina kävin keskustassa, lähinnä koska olisi ollut hassua käydä Helsingissä käymättä kertaakaan kaupungilla... ;) Viimeisenä parina vuonna tapoihin on kuulunut tavata veljeni muutenkin kuin vain vanhempieni läsnäollessa, tällä kertaa käytiin lounaalla. Illalla sitten taas kentälle, rauhallisesti ensin Müncheniin ja sitten erittäin pikaisen vaihdon (portilta suoraan seuraavalle, missä suoraan bussiin, mikä lähti saman tien) jälkeen takaisin kotikenttää.

Matka oli hyvinkin onnistunut, paljon tuli nähtyä. Siitä varmaan sitten johtui, että keskiviikkoaamuna töissä oli hyvinkin epätodellinen olo. Mä en jotenkin ollut viikonloppuna ollut "oikeasti" Suomessa, ja vielä silloin en ollut päässyt tännekään takaisin. Tänään aamulla viimeksi pohdin missä sitä oikein olen, mutta kyllä tämä tästä, tälläkin kertaa.